Vragen?

Menu

MENU

Effectieve

vastgoed

communicatie

Real Estate Marketing. Een specialisme dat vraagt om kennis van een unieke markt. Want nergens gaan de ontwikkelingen op het gebied van technologie, innovatie en duurzaamheid harder dan in real estate. Of het nu gaat om woningen, kantoren, hotels of logistiek vastgoed; bij REALMAKERS kennen we deze dynamische markt als geen ander.

Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we heldere strategieën en vertalen deze naar effectieve communicatiemiddelen. Online en offline. Maar altijd op het juiste moment getarget op de juiste doelgroep. Zo helpen wij ondernemingen met corporate branding of project-marketing. Met veel kennis, kunde en passie.

Realmakers

Consultancy

Realmakers Consultancy adviseert op het gebied van real estate marketing. Van de strategische positionering van een project tot en met de keuze van de communicatiemiddelen. Dat doen we analytisch, maar ook pragmatisch. Zodat we samen de doelstellingen realiseren om van elk real estate project of organisatie een succes te maken. 

Nice to

meet you

Samenwerken met Realmakers Consultancy? Dan werk je samen met Eline Mouw-Pleijsier en Erica van ’t Slot-Bakker. Samen zorgen wij in deze dynamische vastgoedmarkt voor effectieve communicatie. Altijd gedreven en met veel kundigheid.

Get in touch

We are always open to new amazing experiences
and collaborations. Feel free to contact me.